Autóval

Letkés település Pest megyében található 80 km-re Budapesttől. Autóval könnyen és gyorsan megközelíthető a M2 jelzésű gyorsforgalmi úton, vagy a településeken keresztül a 2. számú főúton. Az M2 jelzésű utat Vácnál kell elhagyni, rátérve a 12-es számú főútra, amelyet követve Szobon keresztül áthaladva hamar elérjük Letkést. A piac a Dózsa György út 22. szám alatt található, a főút jobb oldalán. Parkolási lehetőség a piac mellett.

Tömegközlekedéssel

Budapestről, a Nyugati pályaudvarról minden órában indulnak zónázó vonatok, amelyekkel könnyen, átszállás nélkül kb. 1 óra alatt megérkezünk Szobra. A végállomáson, Szobon közvetlenül a pályaudvar mellől indulnak a buszok Letkés irányába. A vonatokhoz van buszcsatlakozás, amelyek általában bevárják a vonatokat. A 15 perces buszút után Letkés, községháza elnevezésű buszmegállóban kell leszállni.

Kerékpárral

Budapesttől több szakaszon van kiépített kerékpárút, Gödtől egészen Szobig a Duna mellett futó, egybefüggő bicikli úton lehet tekerni. Nagymaros és Zebegény között fekvő Beatrix királynő bicikli utat 2015-ben újították fel. Szob után körültekintéssel a fő út mentén lehet eljutni Letkésre. A bicikli út a Dunakanyar mentén páratlan panorámát kínál, és az út mentén több helyen is megállhatunk pihenni. Szobtól a csodálatos börzsönyi erdőn keresztül vezet az út.

Útvonaltervezés